Accident GRAV pe varianta Zorilor - Mănăștur! Două mașini și o motocicletă sunt implicate - FOTO

 

Un accident în care au fost implicate două autoturisme și o motocicletă s-a produs pe strada Frunzișului.

 

Din primele informații rezultă că motocicleta a depășit un taximetru, pe sensul de mers Mănăștur - Zorilor, și s-a lovit de o mașină care cobora drumul. 

 

Traficul a fost afectat. 

 

În jurul orei 13.40, un motociclist care circula pe strada Frunzișului spre strada Observatorului, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei la condițiie de drum, a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat în alte două autoturisme. Acesta a fost rănit și transportat la UPU pentru îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați și nu au consumat băuturi alcoolice. Motociclistul este un tânăr de 25 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan. 

 

Locuitorii de pe strada Frunzișului au făcut numeroase sesizări pe site -ul domnuleprimar.ro, prin care cereau o soluție pentru a stopa accidentele.

 

Aceștia cer ca trotuarele să fie protejate cu balustrade metalice pentru protecția pietonilor. Multe autoturisme ricoșează pe trotuar în urma accidentelor. Oamenii cer Primăriei Cluj-Napoca să le ia în serios memoriile. 

 

Cu toate acestea, Poliția și Primăria Cluj-Napoca nu consideră că strada Frunzișului trebuie inclusă la categoria ”drum periculos”. 

 

Foto: Utilizatori Info Trafic Cluj / Facebook

Comentarii Facebook