Accident grav pe un drum din Cluj. Un șofer a adormit la volan și a intrat cu Audi-ul într-un cap de pod FOTO


Un accident rutier grav, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, duminică dimineață, în jurul orei 8.00, pe raza localității clujene Bunești.

Potrivit primelor informații reiese faptul că șoferul unui Audi, înmatriculat în Cluj, ar fi adormit la volan, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, izbindu-se violent de un cap de pod.

În urma evenimentului rutier, pasagera din dreapta, o femeie de 51 de ani din Dej, a fost rănită grav fiind preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Municipal Gherla pentru investigații suplimentare. Medicii au stabilit că aceasta a suferit mai multe leziuni și fracturi, scrie someseanul.ro.

La spital a ajuns și șoferul autoturismului, un bărbat de 47 de ani din Florești, care a suferit și el mai multe răni. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest care a indicat că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Comentarii Facebook