Accident grav pe Autostrada Transilvania A3. Un bărbat a murit. Pompierii au extras cu greu corpul tânărului de 35 de ani-FOTO


Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe autostrada A3, în apropiere de Câmpia Turzii, în zona kilometrului 30

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină de urgență la locul accidentului. La fața locului s-au deplasat o autospecială echipată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Odată ajunși, salvatorii au constatat că în accident au fost implicate un autocamion și un autoturism, ambele fiind grav avariate în urma impactului. Se pare că autorurismul a intrat într-u autocamion. În urma impactului, bărbatul din autoturism a rămas captiv în mașină.  

Pompierii au constatat că acesta care prezenta traumatisme severe, incompatibile cu viața. Echipele de intervenție au acționat pentru extragerea corpului neînsuflețit al bărbatului din vehicul.

Operațiunea de descarcerare este în plină desfășurare, iar autoritățile urmează să stabilească circumstanțele exacte ale producerii acestui tragic eveniment.

---------------------------------------

UPDATE ora 14.30

Polițiștii clujeni au declarata că accidentul s-a produs în jurul orei 13.00, pe Autostrada A3, sensul de mers Chețani spre Gilău, pe banda 1 de circulație.

Din primele cercetări derulate la fața locului a rezultat că, un bărbat, 35 de ani, din județul Gorj, care se afla la volanul unui autoturism, ar fi intrat in coliziune cu o autoutilitară aflată în fața sa. Din nefericire, în urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani.

Conducătorul autoutilitarei, de 27 de ani, din Turda, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Comentarii Facebook