Accident în Florești, Cluj: Un motociclist a fost izbit de o mașină pe strada Cetății. Tânărul de 20 de ani a fost transportat la spital-FOTO


Accident în Florești, Cluj: Un motociclist a fost lovit de o mașină pe strada Cetății. Tânărul de 20 de ani a fost transportat la spital. Era conștient și cooperant


Echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru Florești a intervenit rapid pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr, în vârstă de aproximativ 20 de ani, implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc pe strada Cetății din localitatea Florești, unde un autoturism și o motocicletă au fost serios avariate în urma coliziunii.

accident motociclist cluj.jpg

La sosirea echipajului SMURD, salvatorii au constatat că tânărul motociclist prezenta mai multe traumatisme. Cu toate acestea, victima era conștientă și cooperantă, facilitând astfel acordarea primului ajutor pe loc. După stabilizarea inițială, tânărul a fost transportat de urgență la spital pentru investigații suplimentare și îngrijiri medicale adecvate.

”Tânărul, căruia i s-a acordat primul ajutor calificat, prezenta mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și era cooperant. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, au declarat pentru Știri de Cluj reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. 

Comentarii Facebook