Accident Cluj- Un bărbat de 40 de ani a fost lovit în timp ce traversa strada. Omul a fost trasportat la spital cu multiple traumatisme- FOTO


Accident rutier petrecut pe strada Dejului din municipiul Gherla, județul Cluj: Un bărbat de 40 de ani a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani în timp ce traversa strada. Omul a fost trasportat la spital cu multiple traumatisme- FOTO


În cursul nopții trecute, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla au fost solicitați să intervină pe strada Dejului din municipiul Gherla pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat care a fost lovit de o mașină. La fața locului au fost trimise o autospecială echipată cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunși la locul accidentului, pompierii și echipajul medical au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani. Acesta prezenta suspiciuni de multiple traumatisme, dar era în stare de conștiență și cooperant. Bărbatul a fost evaluat rapid și i s-a acordat primul ajutor calificat direct la fața locului, asigurându-se că este stabilizat și că primește îngrijirile necesare pentru a preveni agravarea stării sale.

După acordarea primului ajutor, bărbatul a fost transportat de urgență la spital pentru investigații suplimentare și tratament medical adecvat. În acest fel, s-a asigurat că primește toată atenția necesară pentru recuperare și că orice potențiale complicații sunt gestionate corespunzător de personalul medical specializat.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Reprezentanții Poliției Cluj au declarat că la data de 24 mai 2024, în jurul orei 22.45, a fost înregistrat un accident rutier pe strada Dejului din municipiul Gherla. Conform primelor cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi accidentat un bărbat, de 45 de ani, aflat în calitate de pieton în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 45 de ani, acesta fiind transportat la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Comentarii Facebook