Accident grav la Mociu pe fondul ceții! Un șofer de 22 de ani a ajuns la spital

 

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit grav, miercuri dimineața, în jurul orei 8.00, într-un accident la Mociu.

 

Conform Poliției Cluj, un tânăr de 22 ani, din comuna Cătina, jud. Cluj, în timp ce conducea un autovehicul din direcţia Cămăraşu spre Apahida, nu a redus şi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, ceaţă, vizibilitate sub 50 de m, curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător cu marcaje şi indicatoare, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus regulamentar din direcţia Apahida spre Cămăraşu de un tânăr de 37 ani, din Deva, jud. Hunedoara. 

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a tânărului de 22 ani, care a fost transportat de către echipajul SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe din Cluj-Napoca, precum şi avarierea celor două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 23.000 lei.

 

În intervalul orar 8.08 - 9.15, din cauza accidentului, traficul rutier pe DN 16, la km. 29+136 m, pe raza comunei Mociu, s-a desfăşurat alternativ pe un singur sens.

Comentarii Facebook