Accident grav la Măguri Răcătău! Un tânăr beat a trecut cu tractorul peste un prieten și l-a omorât

 

Un tânăr de 32 de ani, care s-a îmbătat crunt, a trecut cu tractorul peste un prieten. După accident, autorul s-a răsturnat cu tractorul într-un şanţ.

 

Tragedia a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21.30. Ionuţ Safta, un bărbat din Măguri Răcătău şi-a rugat un prieten să îl ajute să descarce o remorcă de gunoi de grajd pe un câmp din apropierea satului. După ce au terminat de muncă, cei doi au băut peste măsură. La plecare, prietenul lui Safta s-a urcat pe un dispozitiv din spatele tractorului. La un moment dat, din neatenţie, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile remorcii.

 

Potrivit poliţiştilor clujeni, Ionuţ Safta a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, punerea în circulaţie a unui tractor cu remorcă care nu erau înmatriculate și conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

 

Safta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a stabilit că avea o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,84 grame la mie. 

 

Inspectorul Anca Purdea, de la IPJ Cluj, a declarat că victima, Gheorghe S., avea 37 de ani.

 

Potrivit unor localnici, autorul accidentului este finul unui poliţist de la Serviciul Criminalistică, din acest motiv acesta fiind cercetat în stare de libertate.

 

Safta este mâna dreaptă a primarului din Mărișel, Traian Mariș, fiind cel care a condus răscoala oamenilor din Mărișel, nemulțumiți că nu mai pot fura lemne după arestarea directorului Direcției Silvice Cluj, Traian Mariș.

 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook