UPDATE: Accident mortal la Luna! O mamă a decedat, iar restul familiei sale a ajuns la spital

UPDATE

Femeia implicată în accident a decedat la spital.

-------------------------------

Un accident rutier, soldat cu rănirea a patru persoane, a avut loc, azi-noapte, în jurul orei 03.00, pe raza localității Luna.

"O autospecială, un echipaj SMURD și două SAJ au fost alertate ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Luna (lângă Câmpia Turzii)”, informează ISU Cluj. 

Salvatorii SAJ și ISU au găsit autoturismul avariat și o femeie de circa 40 de ani fără semnale vitale, pentru care s-au început manevrele de resuscitare, iar alți trei copii și un bărbat erau ieșiți din autoturism.

Manevrele de resuscitare au adus semnalele vitale pentru femeia rănită grav, însă aceasta a fost transportată în stare critică la spital.

Copii, în vârstă de 14 ani, 7 ani și 9 luni, împreună cu tatăl lor au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări nu prezentau afecțiuni grave."

Conform IPJ Cluj, conducătorul auto de 40 de ani se deplasa în direcția Luncani. La un moment dat auto a părăsit partea carosabila, intrând in coliziune cu un cap de pod.

Conducătorul auto testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Comentarii Facebook