Accident grav la Ambient, pe Traian Vuia! Taxi Diesel spulberat de un bolid - FOTO

 

Un accident grav de circulație s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 0.00, pe strada Traian Vuia, în dreptul Ambient. 

 

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, a lovit un taximetru al companiei Diesel, iar apoi a intrat în clădire. Taximetrul are partea frontală distrusă, iar autoturismul care ar fi produs accidentul a avariat fațada unei bănci care funcționează la parterul magazinului Ambient. 

 

Un tânăr de 27 de ani din Cluj-Napoca se afla la volanul unui autoturism și conducea spre centrul orașului. Acesta nu a adaptat viteza într-o curbă, a derapat și a pătruns pe sensul opus unde a lovit un alt autoturism, condus de un tânăr de 27 de ani. 

 

Prima mașină a ricoșat în urm accidentului și a lovit peretele unei clădiri, iar apoi un gard. În urma accidentului a fost rănit tânărul care circula regulamentar (n.red. șoferul taximetrului)”, precizează Poliția Cluj.

 

Vinovatul de producerea accidentului consumase alcool. El a fost depistat cu o alcoolemie de 0,20 mg / litru alcool pur în aerul expiorat. 

 

Ambii șoferi au fost duși la UPU.

 

 

 

Foto: Utilizatori Facebook / Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook