Accident grav cu doi morti intre Capusu Mare si Gilau, judetul Cluj. Un alt barbat este ranit grav - VIDEO si galerie FOTO

Un accident soldat cu doi morti si un ranit grav s-a produs in aceasta dimineata la intrare in comuna Gilau. Un autotuturism marca Audi 80 care venea de la Oradea a intrat intr-un podet si s-a facut praf.

 

 

 

Cei trei barbati care se aflau in autoturism se intorceau din Italia si cel mai probabil se indreptau spre Cluj-Napoca si de acolo in Salaj. In jurul orei 7.00, soferul a pierdut controlul volanului pe Drumul National 1, intre localitatile Capusu Mare si Gilau la kilometrul 497+350 de metri. Masina, un Audi 80, a intrat intr-un podet de pe marginea drumului din fata unei proprietati private.

 

 

 

Al treilea barbat a suferit rani grave si a fost scos dintre fiarele contorsionate cu ajutorul unui echipaj SMURD. Victima a fost transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj (UPU).

 

 

 

Masina a suferit avarii serioase si a fost proiectata intr-un sant. Circulatia este blocata pe ambele sensuri.

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE 1 (8.47)

 

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta accidentul de la intrare in Gilau dinspre Capusu Mare.

 

"La aceasta ora (07.50), traficul autovehiculelor este intrerupt pe DN1, la kilometrul 497 + 500 de metri, intre localitatile Gilau si Oradea din judetul Cluj. Cauza evenimentului, din primele cercetari, se pare ca a fost neatentia conducatorului auto, care a parasit suprafata carosabila si s-a lovit de un cap de pod. In urma accidentului doua persoane au decedat", anunta reprezentantii Politiei Romane pe site -ul institutiei.

 

Vom reveni cu informatii, fotografii si imagini de la fata locului

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE 2 (8.55)

 

La volanul autoturismului Audi 80 care s-a zdrobit de un podet? la iesirea din Gilau spre Capus? se afla un barbat de 28 de ani si pe scaunul din dreapta un tanar de 21 de ani, amandoi au murit pe loc in urma impactului. Al treilea se afla in spate si este la spital si este stabil hemodinamic.

 

 

 

Politistii prezenti la fata locului sustin ca acestia au plecat ieri din Italia si veneau de la Oradea. Din primele cercetari rezulta ca accidentul s-a produs din cauza faptului ca soferul era obosit si se pare ca ar fi adormit la volan. A pierdut controlul volanului si dupa ce a derapat circa 100 de metri s-a izbit de un podet de pe marginea Drumului National 1.

 

 

 

Traficul in zona a fost reluat dupa mai bine de o ora si jumatate de la producerea accidentului. Mai intai un sens de mers, circulandu-se alternativ, iar apoi ambele sensuri au fost redeschise circulatiei.

 

 

 

 

 

Pe aceeasi tema:
 

 

Tragedie! Eugen Vartolomei, jucatorul echipei Minerul Lupeni, este unul dintre cei doi tineri care au murit in accident la Gilau

 

 

Comentarii Facebook