Joi 9 Februarie

Accident de muncă grav, într-o pădure din Cluj! Un tânăr aflat în comă a fost dus cu elicopterul la spital FOTO

UPDATE

In jurul orei 11.00, pe raza localității Așchileu Mare, un tânăr de 21 care se afla într-o zonă împadurită, a fost lovit de crengile unui arbore, rezultând rănirea acestuia. 

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale care i-au acordat îngrijirile necesare, fiind ulterior transportat la spital. 

Se efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.”, informează IPJ Cluj

---------------------

Un accident de muncă, soldat cu rînirea gravă a unei persoane, a avut loc, vineri dimineață, pe raza localității Așchileu Mare.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD au intervenit ca urmare a accidentări grave a unui tânăr, care efectua lucrări într-o zonă împădurită din apropierea localității Așchileu Mare”, informează IPJ Cluj.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 11:00, iar în momentul sosirii echipajului elicopterului SMURD la locul accidentului, tânărul era în comă și prezenta traumatisme grave în zona capului.

S-a reușit stabilizarea stării acestuia de către echipajele medicale ale SAJ și a elicopterului SMURD, fiind apoi transferat în ambulanță, cu sprijinul pompierilor, și transportat către Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.


Comentarii Facebook