Accident cu trei victime la ieșire din Gilău! Un șofer a izbit în plin un taxi FOTO


Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc azi-noapte, între localitățile Gilău și Florești.

Conform ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate în cursul nopții ca urmare a unui accident rutier, produs la ieșire din localitatea Gilău spre Florești.

Din primele informații, un barbat de 31 ani, din Suceava, a condus un autoturism dinspre Cluj-Napoca spre Gilau și, ajuns la Km 491+493m, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu un taximetru, condus de un barbat de 39 ani, din județul Cluj. În mașină se afla și o pasageră, o femeie de 43 de ani, din Gilău. 

Pompierii și personalul medical, dislocați în jurul orei 3.50 au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Cele trei persoane implicate au fost consultate de echipaje și transportate la spital pentru investigații și tratamente de specialitate, de către echipajele SMURD.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment pe timpul intervenției.

Comentarii Facebook