Accident cu trei autoturisme în Someșeni, lângă Ambient - VIDEO


UPDATE

În jurul orei 06.54, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Traian Vuia, în care au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, respectiv un cetățean turc în vârstă de 33 de ani, care se deplasa dinspre strada Aurel Vlaicu spre strada Traian Vuia, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 54 de ani, din comuna Florești, care intenționa să pătrundă de pe strada Orăștiei pe strada Traian Vuia. 

În urma impactului autoturismul condus de aceasta a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca. 

Femeia de 33 de ani a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportată la o unitate medicală.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

-------------------------------

Știrea inițială

Un accident cu trei autoturisme s-a produs luni dimineata, in Someșeni, pe strada Traian Vuia.

Sensul de circulatie spre Cluj-Napoca a fost blocat.

Intervenție la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Traian Vuia.

Apelul de urgență a fost înregistrat la ora 6:55, iar pompierii sau deplasat cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

În momentul în care au ajuns la fața locului, salvatorii au găsit trei mașini avariate. De asemenea, o femeie de 33 de ani, în stare de conștientă și cooperantă, era blocată într-unul dintre autoturisme. După ce au extras-o din mașină, pompieri au transportat-o la spital, aceasta prezenta leziuni minore.

Comentarii Facebook