Accident cu impact puternic duminică dimineața, în apropierea Clujului. Una dintre victime, blocată între fiare și mai apoi dusă la spital


Pompierii din Turda au fost nevoiți să intervină în această duminică dimineață, 23 aprilie,  după ce un accident violent între două mașini s-a produs în apropierea localității Copăceni.

A fost necesară deplasarea a două autospeciale de descarcerare, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD.

Când au ajuns la fața locului, echipajele au găsit două autoturisme, puternic avariate, dintre care unul răsturnat pe partea laterală, și o persoană încarcerată.

„Astfel, au fost utilizate accesoriile specifice pentru a asigura accesul către victimă și extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite. Victima a fost preluată de către echipajele medicale și transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Alte două persoane au primit primul ajutor calificat la locul accidentului și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale” - a fost mesajul transmis de cei de la ISU CLUJ.

3.jpg

Polițiștii au oferit mai multe detalii despre cum s-a petrecut accidentul.

„Accidentul rutier s-a produs pe DN1E60, în afara localității Copaceni. 

Din primele date s-a stabilit că un autoturism condus dinspre Cluj-Napoca spre Turda, pe un sector de drum în pantă, a pătruns pe sensul opus, pe un segment de drum unde nu sunt montati parapeții despărțitori de sensurile de circulatie, după care a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Cluj-Napoca”, a fost explicația oferită de polițiști.

Comentarii Facebook