Accident cu două victime la Bonțida! Un șofer beat și fără permis a ”zburat” cu mașina prin poarta unei curți



Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut lo, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.25, în localitatea Bonțida.

Din primele verificări reiese că un bărbat, care conducea un autovehicul pe DJ 161A, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu poarta de acces a unui imobil din zonă”, informează polițiștii.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui pasager, ambii de 44 de ani, din Bonţida.

Oamenii legii au constatat faptul că şoferul nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 10.000 de lei .

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ,,vătămare corporală din culpă”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook