Luni 23 Mai

Cătălin Predoiu atacă dur PSD-ul: Distribuie iconițe cu Arsenie Boca și numele lui Ponta trecut pe spatePrim-vicepreședintele PDl, Cătălin Predoiu, a cerut BOR să delimiteze acțiunile PSD de a distribui iconițe cu imaginea lui Arsenie Boca, inscripționate pe verso cu numele lui Victor Ponta și sigla partidului.

Acesta consideră că această practică înseamnă ”depăşirea oricărei limite de decenţă şi de bun simţ”, spunând despre victor Ponta că ”încalcă toate cele sfinte”.

Am în mână portretul sfântului părinte Arsenie Boca, o figură dragă românilor, o figură către care se îndeamnă zilnic rugăciunile şi evlavia tuturor credincioşilor români. Motivul pentru care v-o arăt într-o conferinţă de presă în campanie electorală este acesta, pe spatele fotografiei este postat numele lui Victor Ponta şi al PSD. Acest gest de a folosi imaginea unui sfânt în campanie electorală pentru Victor Ponta, un personaj politic care încalcă toate cele sfinte în fiecare zi, înseamnă depăşirea oricărei limite de decenţă şi de bun simţ, de respect faţă de români, de către candidatul Victor Ponta”, a spus Predoiu, într-o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.

Comentarii Facebook