Accident cu două victime în centrul Clujului. Un motociclist neatent a ajuns în fața unui autobuz FOTO



Un accident rutier, soldat cu două victime, a avut loc joi seară, în jurul orei 20.30, pe strada piața Unirii din Cluj-Napoca.

Din primele informații, un motociclist nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care îl preceda, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, motociclistul a fost proiectat pe banda de autobuze, iar pentru a evita impactul cu acesta, șoferul autobuzului a frânat puternic, moment în care unul dintre pasageri, o femeie, a căzut și s-a rănit.

De asemenea, motociclistul a fost și el rănit.


Vom reveni cu amănunte...

 

----------------------------------------

 

UPDATE

 

Conducătorul motocicletei, un tânăr de 25 de ani, din Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare față de autoturismul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe banda dedicată mijloacelor de transport în comun, iar pentru a evita impactul, șoferul unui autobuz a fost nevoit să frâneze brusc, moment în care o femeie, în vârstă de 55 de ani, din Cluj-Napoca, aflată în autobuz în calitate de călător, s-a dezechilibrat de pe scaun și a căzut”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a motociclistului și rănirea ușoară a pasagerei din autobuz.



Comentarii Facebook