Vineri 30 Iulie

Accident cu DOI MORȚI pe Autostrada Transilvania, între Gilău și Turda - VIDEO


Un accident cu doi morți s-a produs în jurul orei 2.30, pe Autostrada Transilvania, între Gilău și Turda.

Accidentul a fost provocat de un șofer de 44 de ani, din județul Harghita. ”În timp ce se deplasa pe autostrada A3, din direcția Gilău spre Turda, a surprins pe partea carosabilă o persoană. În încercarea de a evita impactul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule. 

Ulterior a ricoșat și a lovit persoana aflată pe partea carosabilă. 

În urma impactului, a rezultat decesul a două persoane, o femeie de 43 de ani, pasager în autovehicul şi un barbat de 44 de ani, din judetul Bihor, care se afla pe partea carosabilă. 

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează Poliția Cluj.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul nopții ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda.

Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) și un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism.

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale și leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism și pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie.

Un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani (pasageră în cabina camionului) au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi transportați la spital.

Comentarii Facebook