Accident cu 9 victime pe centura Gherla! Un șofer a intrat într-o depășire periculoasă fără să se asigure VIDEO


Un accident rutier grav, soldat cu rănirea a 9 persoane, a avut loc, joi după-amiază, în jurul orei 13.00, pe centura ocolitoare a municipiului Gherla.

Conform primelor cercetari, un barbat in varsta de 60 de ani din localitatea Borleasa, jud. Bistrita Nasaud, conducea un autoturism VW pe directia Cluj-Napoca – Dej. Acesta a intrat in depasirea unui camion, dar nu s-a asigurat si astfel, a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism care circula regulamentar din contrasens. In autoturismul lovit se afla soferul in varsta de 36 de ani din judetul Bistrita Nasaud, impreuna cu sotia si fiica lor in varsta de patru ani, dar si cu tatal femeii, scrie dejeanul.ro.

In urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de un barbat de 21 de ani din Lechinta, iar masina care a provocat accidentul a fost proiectata intr-un stalp.

La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de descarcerare ale pompierilor din Dej, o ambulanta SMURD, un alt echipaj medical de la Gherla si o autosanitara de Terapie Intensiva Mobila de la Cluj-Napoca.

Echipajele de interventie l-au gasit pe soferul care a provocat accidentul, incarcerat, insa au reusit in scurt timp sa il extraga din caroseria indoita a masinii si sa il predea medicilor. Acesta a fost transportat in stare grava direct la UPU1 in Cluj-Napoca.

De asemena, alte două persoane au fost transportate la spitalul din Gherla, acestea suferind răni ușoare.

Politistii de la rutiera au deschis o ancheta in acesta caz si urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs accidentul. Pe toata durata cercetarilor, traficul pe centura ocolitoare a municipiului Gherla s-a desfasurat cu dificultate.


Comentarii Facebook