Accident BIZAR! Cum s-a înfipt mașina în FEREASTRA UNEI CASE din Târgu Mureș? - FOTO

 

Un bărbat a ajuns vineri la urgenţă, după ce autoturismul VW Touran în care se afla a aterizat pe turela unui Audi parcat pe sensul opus de mers şi s-a înfipt într-o casă din Târgu-Mureş. Totul s-a întâmplat în urma unei cascadorii executate involuntar, pe o stradă intens circulată.

 

Potrivit aceleiaşi surse, martorii susţin că autoturismul VW circula cu viteză, dinspre Voiniceni către Târgu-Mureş, iar şoferul a făcut o manevră bruscă pentru a evita un alt autovehicul, care i-a ieşit în faţă, fără să se asigure, de pe un drum fără prioritate.

 

"În acel moment, maşina a intrat în derapaj din cauza drumului umed, a lovit marginea unui şanţ, s-a rotit 180 de grade în aer şi a fost proiectată pe turela unui Audi care staţiona pe sensul opus, proptindu-se într-o casă.

 

Şoferul a ajuns la SMURD cu răni uşoare în zona capului, iar Poliţia Rutieră încearcă să îl găsească pe şoferul care nu a acordat prioritate legală de trecere. În urma accidentului, pe lângă persoana rănită, a rezultat avarierea celor două autoturisme şi a casei", scrie zi-de-zi.ro.

Comentarii Facebook