Mecanicul de pe acceleratul care l-a strivit pe student este nevinovat

Mecanicul de locomotiva care a lovit aseara un grup de trei tineri studenti in halta Clujana, omorandu-l pe unul dintre ei, nu are nici o vina pentru producerea incidentului, afirma conducerea Regionalei CFR Cluj

 

Directorul Regionalei CFR Calatori Cluj, Vasile Secara, a declarat pentru stiridecluj.ro ca "mecanicul de pe trenul accelerat Cluj - Satu Mare nu este responsabil pentru faptul ca cei trei tineri au sarit pur si simplu din trenul cu care reveneau de acasa si au fost loviti de locomotiva".

 

Vasile Secara a declarat ca in halta Clujana opresc doar trenurile personale, iar restul reduc viteza. Din aceasta cauza, exista multe persoane care pentru a nu merge pana in Gara Mare din Cluj-Napoca prefera sa sara din tren. Directorul Regionalei CFR spune ca mai ales cei care locuiesc in zona cartierului Marasti au acest obicei.

 

"Cu siguranta acest accident s-a produs tocmai din aceasta cauza. Cei trei tineri veneau de acasa de la taierea porcului si nu au fost atenti la ce se intampla. Cazul este unul izolat daca stam sa ne uitam la statistici. Din cate stiu eu in ultimii 10 ani in halta Clujana nu au fost accidente de acest gen", a mai spus Vasile Secara.

Comentarii Facebook