A venit primăvara! Vezi cum va fi vremea în perioada 28 martie - 25 aprilie


Administrația Națională de Meteorologie anunță că în perioada următoare vremea va fi caldă, temperaturile fiind ușor mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă a anului.

Săptămâna 28.03.2022 – 04.04.2022 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, o medie de 15 grade Celsius se va resimți pe întreg teritoriul României. Ploile de primăvară își vor face simțită pezența în regiunile vestice și sudvestice, dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest nivelul de precipitații va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Săptămâna 04.04.2022 – 11.04.2022 

Temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru această dată, în cea mai mare parte a țării, media situându-se undeva la peste 18 grade Celsius. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor scădea în regiunile sudice și sud-estice, dar și excedentară în cele nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. 

Săptămâna 11.04.2022 – 18.04.2022 

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă a anului. Se vor înregistra temperaturi de peste 20 de grade Celsius în zonele de sud și sud-est. Nivelul de precipitații va fi puțin peste medie în regiunile vestice, nordice și centrale ale țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Săptămâna 18.04.2022 – 25.04.2022 

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă a anului, în cea mai mare parte a țării, temperatura medie înregistrată ajungând la peste 20 de grade Celsius în zonele de câmpie și deal din România. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale.


Comentarii Facebook