Un șofer inconștient din Gilău a fost reținut după un accident grav, de la care a fugit - FOTO


Polițiștii clujeni l-au reținut pe șoferul care a produs, duminică, 27 martie, un grav accident de circulație în Gilău, la intersecția cu drumul care duce la Someșul Rece. 

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Gilău, care circula cu un autoturism pe DJ107P, la pătrunderea pe DN1E60, intenționând să se deplaseze în direcția Huedin, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa înspre Cluj Napoca, pe DN1E60.

În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autovechicule, ulterior răsturnându-se.

Bărbatul de 44 de ani, din comuna Gilău ar fi părăsit locul accidentului rutier, fiind ulterior depistat de polițiști.

S-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma accidentului a rezultat rănirea și transportarea la o unitate medicala a unei tinere în vârstă de 17 ani, din comuna Gilău, care se afla în autoturismul acroșat inițial.

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 44 de ani, din comuna Gilău. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție care efetuează cercetarea la fața locului” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Comentarii Facebook