A provocat un accident după ce s-a urcat beat la volan


Un accident de circulaţie a avul loc duminică noaptea la intrarea în localitatea Sânnicoara. Şoferul era beat.

Un şofer din localitatea clujeană Dezmir, s-a urcat la volan, aseară, în jurul orei 23:30, după ce a consumat băuturi alcoolice şi a aprovocat un accident de circulaţie. Acesta a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a întrat într-un autoturism care circula regulamentar, lovind-ul din spate. Pasagerul din dreapta, prieten cu şoferul, a suferit răni grave în urma coliziunii.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat după efectuarea etilotestului, că şoferul avea o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur in aerul expirat. Martorii au rămas şocaţi de şoferul care nici nu se putea ţine pe picioare.
"E mort de beat, abia se tine pe picioare si e foarte agresiv!", a declarat Gheorghe Lingurar, unul dintre martori, potrivit newscluj.

Poliţia a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanţei corespunzătoare între autovehicule.

Şoferul beat şi prietenul său rănit au fost transportaţi la spital. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei urmând a i se întocmii dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru vătămare corporală din culpă. Acesta a rămas şi fără permis.


Foto: arhivă

Comentarii Facebook