A primit amendă să o usture! O clujeancă a încercat să scape de 7 câini aruncându-i în Someș. Cum a fost prinsă - VIDEO


O tânără din Bunești a fost amendată cu 12.000 de lei, după ce a încercat să scape de 7 caini, aruncându-i în Someș.

Câinii au fost găsiți de un pescar, iar în urma cercetărilor s-a reușit identificarea celei care i-a abandonat. Acum cei 7 câini sunt bine.

O tanara din Bunești a sunat la Asociația Anima Pro Terra si a anunțat că le oferă spre donație 8 pui de catei metisi, care provin de la una dintre catelele nesterilizate pe care le deține. Pentru că rolul asociatiilor nu este acela de a prelua cainii cu stapan, a fost refuzată, dar i s-a oferit posibilitatea sa ii fie sterilizate catelele in mod gratuit, conform Dejeanul.ro

La doar cateva zile, tanara respectiva a postat pe facebook un anunț prin care doneaza puii de caine, dar nu s-a bucurat de prea mult succes. 

La o saptamana distanța, un pescar care se plimba pe malul Râului Someș a găsit langa “Podul Gării” un sac in care se aflau 7 pui de caine, sac de care era legat un bolovan. Pescarul a dus cainii găsit la Asociația “Anima Pro Terra”, iar voluntarii au avut parte de o surpriza neplacuta: cainii erau aceiași din anuntul publicat de tanara cu doar o saptamana inainte.

Poliția Animalelor a intervenit și tânăra a fost amendată pentru ”abandonul unui animal a cărui existență depinde de îngrijirea omului”, “lipsa microciparii”, dar și pentru “detinerea cainilor periculoși fără a-i înregistra la Asociatia Chinologica”.

Comentarii Facebook