A inceput campania "Hai la o cafea". Organizatorii spera sa adune cat mai multi bani pentru studentii orfani FOTO si VIDEO


Actiunea caritabila "Hai la o cafea", care are ca si scop strangerea de fonduri pentru studentii orfani din UBB, a inceput astazi si va dura pana joi. Organizatorii spera sa adune cat mai multi bani pentru studentii orfani.

Campania a ajuns la a cincea editie si a pornit de la ideea unor studenti din Universitatea Babes-Bolyai, care acum sunt masteranzi sau doctoranzi. Acestia vand cafea sau ceai la pretul de un leu, icoane pictate pe sticla care costa 60 de lei si carti care costa 30 de lei. De asemenea, cei care doresc pot sa faca si donatii in sume mai consistente de bani.

Icoanele au fost pictate de catre studentii de la Facultatea de Istorie si au fost donate pentru campanie. Din suma adunata in cadrul acestei campanii, se vor cumpara cadouri pentru 110 studentii orfani. Prin aceasta actiune, studentii au reusit sa adune in fiecare an peste 4.000 de lei.

"Dorim sa-i ajutam pe colegii nostri care sunt orfani de ambii parinti. Din suma de bani pe care o vom aduna, acestia vor primi un bon valoric de 100 de lei la o librarie, o suma de 100 de lei cash, iar de restul banilor vor fi cumparate cadouri, care vor consta in rechizite si dulciuri", a afirmat Oana Tamas, coordonatorul campaniei.

Standurile sunt amenajate in trei puncte, sediul celntral al UBB, de pe strada Mihail Kogalniceanu, la sediul Facultatii de Drept, de pe strada Avram Iancu si la sediul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, unde studentii pot fi gasiti intre orele 10.00 si 16.00.

Comentarii Facebook