Duminica 28 Aprilie

A fost amendat și taximetristul, care a dat cu spray un șofer de la CTP, în centrul Clujului - FOTO


Incidentul din luna iunie 2023, când un șofer al Companiei de Transport Public (CTP) Cluj a fost dat cu spray de un taximetrist, a fost tranșat cu amendarea tuturor părților. 

Știri de Cluj a prezentat atunci în exclusivitate cazul. Tot scandalul are la bază accesul taximetriștilor pe benzile dedicate pentru mijloacele de transport în comun. Legea spune că au acest drept, pentru că fac transport public, dar regulamentul local adoptat de Primăria Cluj-Napoca precizează că au dreptul să circule numai pe strada Regele Ferdinand și Bulevardul Nicolae Titulescu. 

Incidentul dintre taximetrist și șoferul CTP s-a produs pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, în dreptul Sora, unde regulamentul local spune că ar avea dreptul numai mijloacele de transport în comun. 

Filmul incidentului dintre taximetristul și șoferul CTP, dat cu spray lacrimogen, în centrul Clujului - VIDEO

Ulterior, Știri de Cluj a aflat că vina aparține conducătorului mijlocului de transport, care a coborât din cabina și a ”adoptat un comportament agresiv în trafic”. Acesta a fost amendat și lăsat pieton. 

Recent, am aflat că și taximetristul care a dat cu spray paralizant șoferul CTP în centrul Clujului ar fi fost amendat de Poliția Locală. 

Acuzațiile ar fi de injurii adresate participanților trafic. ”Ideea este ca el a provocat așa-zisul scandal prin semne obscene însă, din păcate, acestea nu se văd pe camera video. De asemenea, acesta nu avea client cum a declarat inițial, deoarece cupola era cu verde, el declarând că a tăiat sonorul la video deoarece avea client în masina. Totuși dacă ascultați cu atenție, se aude de la șoferul troleibuzului cand îi spune ”La cine dai tu mu*e mă?”. 

23 (1).png

Comentarii Facebook