80.000 de oameni au vizitat Cluj Arena! Momente de neuitat VIDEO


Peste 80.000 de clujeni au pasit sambata, 1 octombrie, pe Cluj Arena, iar in cursul serii tribunele erau aproape pline de clujeni.

"In cadrul Zilei Portilor Deschise, de la ora 14.00 pana dupa miezul noptii, peste 80.000 de oameni au vizitat noua arena sportiva a judetului. Organizatorii au distribuit pliante de prezentare a Cluj Arena si peste 35.000 de vizitatori au completat biletele pentru tombolele special organizate de-a lungul zilei. Au fost organizate mai multe momente in care peste 700 de sportivi clujeni si antrenorii acestora au fost premiati de catre autoritatile judetene pentru performantele ob?inute de-a lungul anului 2011. Pe noul gazon al arenei s-au desfasurat un meci demonstrativ de fotbal feminin, meciuri si antrenamente ale grupelor de copii de la cluburile clujene, demonstratii de majorete", precizeaza oficialii CJ Cluj.

Tribunele au fost pline de oameni dupa ora 21.00, in asteptarea focului de artificii, care nu a dezamagit pe nimeni.De asemenea, pe teren, artificiile au fost aranjate astfel incat sa formeze cuvintele Cluj Arena.

 

Vezi si...

Cluj Arena - Foc de artificii spectaculos la inaugurarea stadionului! Publicul a fost de Champions League

Comentarii Facebook