675 de kilograme de medicamente si cosmetice expirate de la Sensiblu din Cluj au fost ridicate in urma controalelor OPC

Inspectorii OPC au fost socati sa descopere in 10 farmacii Sensiblu 675 de kilograme de medicamente si cosmetice expirate. Acestea au fost confiscate de OPC si vor fi neutralizate.

 

Astfel, inspectorii OPC au retras 254 de kilograme de medicamente si produse cosmetice expirate farmacia Sensiblu de pe Calea Floresti din cartierul clujean Manastur si 120 de kilograme de la farmacia din Piata Mihai Viteazu. Acum se fac verificari si la restul farmaciilor Sensiblu din oras.

 

Seful OPC Cluj, Mircea Radu, a declarat pentru Stiri de Cluj . ro ca si el  a fost surprins sa gaseasca atat de multe medicamente expirate la o farmacie de prestigiu.

 

Controalele OPC au inceput dupa ce o mamica  a facut plangere ca a cumparat lapte praf de la o farmacie Sensiblu in data de 30 de decembrie si a fost nevoita sa isi duca de urgenta copilul la spital deoarece i s-a facut rau. Micuta a fost tinuta cateva zile sub observatie la Spitalul de Copii, dupa care a fost trimisa acasa, deoarece starea ei s-a ameliorat.

 

 

Inspectorii OPC Cluj au primit plangerea de la femeie si au declansat controlul. Pana acum farmaciile Sensiblu au fost amendate cu 20 de mii de lei.

 

Vezi si articolul Farmacie amendata la Cluj pentru ca vindea medicamente expirate

 

 

 

Comentarii Facebook