6 milioane de lei numai din parcari au intrat in 2010 in bugetul Primariei Cluj-Napoca


Primaria Cluj-Napoca a incasat numai din parcari in primele 7 luni ale anului circa 6 milioane de lei. Cele mai rentabile au fost abonamentele, din care s-a strans aproape jumatate din suma.

Banii au fost incasati de administratia locala in primele 7 luni ale anului, in intervalul ianuarie - iulie 2010.

Din abonamente a fost colectata suma de 3,2 milioane de lei, din taxarea la ora 2,8 milioane - parcometrele aducand circa 2.3 milioane de lei, restul banilor fiind obtinuti din incasarile numerar in parking -uri, tichete de parcare sau cip card -urile.

Fata de anul 2009, cand a fost stransa suma de 1,78 milioane de lei, in intervalul ianuarie - iulie, in 2010 incasarile au crescut de trei ori.

Principalele modalitati de plata a parcarilor cu ora este cardul bancar, pe locul doi sunt monedele, pe trei, tichetele razuibile disponibile in reteaua de distributie in punctele semnalizate corespunzator.

Folosite sunt si cardurile cip (n. red. pot fi incarcate cu orice suma si folosite oricand) sau abonamentele de parcare pe zona centrala, care nu au rezervare de loc si au valoarea de 50 de lei/luna pentru persoane fizice si 70 de lei/luna pentru persoane juridice (n. red. ultimele pot fi procurate de la ghiseele de pe strada Motilor nr. 7).
 

Comentarii Facebook