5000 de clujeni, invitați să stabilească un Record Național pe ritm de Zumba pentru copiii dependenti de dializă

Daca vreți sa ajutați copiii dependenți de dializă, haideți cu mic cu mare in Piața Unirii, din Cluj-Napoca, sâmbătă, 24 mai începând cu ora 11 să dansați într-un URIAȘ Zumbathon Caritabil. 

 

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Solidaritate si Empatie Claudia Safta , Radio Impuls și Instructorii Zumba-Fitness din Cluj în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca.

 

Zumbathon-ul are ca scop strangerea a 35000 de lei, bani care vor fi folositi pentru a-i duce la mare pe copiii dependenti de dializă susținuți de Asociația Claudia Safta. 

 

"Mulți  dintre  copiii ai căror rinichi nu mai funcționează nu își pot lua vacanță de la boală niciodată. Cu eforturi umane și financiare majore reușim de 10 ani încoace  să le oferim unora dintre ei, câteva zile de recreere la mare care sunt întrerupte dureros de ședințele de dializă de care depinde supraviețuirea acestora și care sunt asigurate cu sprijinul a trei centre de hemodializă din Mamaia și Constanța.  Banii pe care îi vor dona clujenii sufletiști  la acest Zumbathon le vor aduce acestor copii și tineri suferinzi tabăra la care visează an de an și care este „gura lor de oxigen” după luni  de chinuri.  Alături de Radio Impuls și inimoșii instructori Zumba din Cluj ne-am propus prin acest eveniment inedit ca amploare pentru orașul nostru, să îmbinăm  în mod fericit promovarea Clujului Capitală Europeană  a Tineretului în mai multe elemente: mișcarea, recreerea prin Zumba, stabilirea unui record de participanți de toate vârstele. Ultimul obiectiv, la fel de important, este atingerea scopului caritabil al evenimentului ,sprijinul  financiar  pentru  organizarea taberei  „Zâmbet de Copil”- In Memoriam Daniela Liteanu pentru copiii și  tinerii cu insuficiență renală cronică tratată prin hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal. Sunt convins că Piața Unirii va fremăta de copii și tineri Sâmbătă la ora 11 mai ales că vremea se anunță excelentă", a declarat Emanuel Ungureanu, președintele Asociației pentru Solidaritate și Empatie Claudia Safta. 

 

 

 

Dacă doriti să sponsorizați acest eveniment, vă rugăm să îi contactați pe  reprezentanții Asociației pentru Solidaritate și Empatie Claudia Safta la numărul de telefon 0744502877 sau să faceți donații directe  în contul asociației: RO 45 BTRL 01301205 F 94787 XX, Banca Transilvania.  

 

Accesul în Piața Unirii la eveniment va fi liber. 

 

Comentarii Facebook