42 de avocati britanici vor construi, impreuna cu Habitat pentru Umanitate, o casa pentru o familie din Cluj

Tinerii avocati vor lucra incepand de maine timp de o saptamana la locuinta familiei Babeanu din Campenesti. Ei au intre 22 si 42 de ani si vor face in aceste zile 1500 de ore de voluntariat.

 

Cei 42 de voluntari vor finaliza placarea cu OSB a locuintei, vor construi acoperisul si vor lucra la izolarea interioara si exterioara.


„De cand am intrat in programul Habitat, viata noastra s-a schimbat radical. Daca pana de curand traiam doar cu speranta la o locuinta a noastra in care sa traim decent, de la inceputul primaverii vedem cu uimire cum creste viitorul vostru din mainile unor oameni extraordinari. Multumim tuturor celor care ne ajuta sa avem casa noastra in care sa-i putem oferi fetitei noastre toate conditiile unei cresteri armonioase.” a spus Roxana Babeanu.


Familia Babeanu locuieste momentan un comuna Apahida alaturi de alte trei familii, intr-o casa cu trei camere, construita integral din caramida, in conditii improprii - o parte a tavanului din bucatarie deja nu mai exista, iar peretii camerelor sunt plini de igrasie. Baia si bucataria sunt impartite de toate cele opt persoane.

Proiectul „Familie tanara caut HABITAT!” a fost demarat la inceputul lunii aprilie cu ajutorul voluntarilor corporatisti, realizandu-se pana in prezent 25 % din totalul lucrarilor.

Comentarii Facebook