23 de mii de elevi din judeţul Cluj lăsaţi fără cornuri la şcoală de firma care a intrat în faliment


Programul Cornul şi Laptele a fost sistat după ce firma care se ocupa de distribuirea cornurilor în şcolile din judeţul Cluj a intrat în faliment.

Ieri dimineaţă, elevii Şcolii Genelare nr. 1 din Gherla, unde învaţă peste 1000 de elevi, nu şi-au mai primit cornul, ci doar laptele. Conducerea instituţiei a aflat, vineri, printr-o înştiinţare de la inspectorat, că distribuirea cornului a fost sistată. 

"Ni s-a adus la cunoştiinţă că începând cu data de 3 decembrie din cauza falimentului firmei SC Roland SRL, pe o perioadă de 3-4 zile nu se va mai primi acest produs de panificaţie", a declarat Liliana Pop, directoarea şcolii, potrivit antena3.ro

Aproape 23.000 de elevi din tot judeţul Cluj sunt în aceeaşi situaţie iar părinţii spun că acest corn era foarte important mai ales pentru copii săraci, pentru care cornul şi laptele de la şcoală reprezintă singura masă într-o zi.

Se pare că societatea falimentară a informat oficial Consiliul Judeţean Cluj despre faptul că nu mai poate asigura cornul copiilor. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a dat asigurări că până la sfârşitul acestei săptămâni problema se va rezolva iar până la organizarea unei noi licitaţii, o alta firmă va distribui cornurile pentru elevii clujeni.

Comentarii Facebook