140 soferi clujeni prinsi cu viteze peste limita legala in doar patru ore! Unul cu o depasire de peste 50km/h! VIDEO de pe radar

 

Politistii clujeni au instalat astazi, intre orele 14.00 si 18.00, 13 aparate radar pe drumurile nationale din judet si pe Autostrada Transilvania.

 

In doar patru ore, au gasit 140 soferi care circulau cu viteze peste cea legala, unul dintre ei cu peste 50km/h fata de limita legala stabilita stabilita pe sectorul respectiv de drum. (Vezi Video, pe radar soferul a fost prins ruland cu 112 km/h pe un sector de drum pe care viteza maxima era de 50km/h)

Politistii  au aplicat astazi un total de 206 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 31.000 lei. Dintre acestea, 140 au fost pentru viteza excesiva si altele pentru depasire neregulamentara, neutilizarea centurii de siguranta sau folosirea telefonului mobil in timpul conducerii.

Pentru abaterile savarsite la trei conducatori auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru abaretile grave savarsite (ex. conducere fara permis de conducere).

Comentarii Facebook