100 de inotatori concureaza maine la Swimathon

Organizatorii Swimathon au anuntat ca 100 de inotatori s-au inscris la concursul care va avea loc in 16 iulie.

 

Concursul este organizat de Fundatia Comunitara Cluj la Complexul de Natatie al Universitatii Tehnice. Potrivit organizatorilor, peste 400 de donatori vor sustine cele 20 de proiecte inscrise in competitie, din domenii diverse: educatie, sanatate si terapii speciale, reinsertie sociala, protectia animalelor, reabilitare de locuinte, sport.

 

Sustinatorii vor oferi sume cuprinse intre 1 si 5 lei pentru lungimile de bazin parcurse de fiecare sportiv sau sume fixe pentru intregul concurs.

 

Regulamentul concursului este simplu: "Fiecare inotator/echipa de inotatori va avea la dispozitie 60 minute pentru a parcurge cat mai multe bazine pe un singur culoar. Schimbarea inotatorilor unei echipe se va face in stil stafeta, doar cand inotatorul in curs va finaliza minim o lungime de bazin. Stilul de inot este liber, iar plecarea se va face la alegerea inotatorilor (din apa sau de pe bloc-start). Inotatorii care reprezinta o companie pot sa fie angajati ai companiei respective sau pot sa reprezinte compania la solicitarea acesteia", precizeaza organizatorii competitiei.

Comentarii Facebook