"Clujul are atitudine" - proiectul prin care poti da note functionarilor din institutiile publice


Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a lansat proiectul "Clujul are atitudine", in cadrul caruia cetatenii clujeni au posibilitatea sa evalueze eficienta si profesionalismul institutiilor publice cu care intra mai des in contact.

Proiectul se desfasoara in perioada 4-24 mai, pe doua componente: un vot online pe un site dedicat proiectului: www.clujulareatitudine.ro si o cercetare cantitativa, facuta in parteneriat cu Centrul pentru Studiul Democratiei.

"Prin acest proiect incercam  sa mobilizam clujenii si sa le trezim atitudinea civica. in acelasi timp, Initiem o evaluare a gradului de satisfactie privind eficienta institutiilor cu care clujenii intra mai des in contact. imi doresc sa fie un mecanism permanent, un fel de barometru, care sa determine institutiile publice sa-si imbunatateasca relatiile cu cetatenii", a declarat Mihaela Rus, presedinta AFA Cluj.

Clujenii sunt invitati sa intre pe site-ul proiectului, www.clujulareatitudine.ro si sa dea note de la 1 la 10 institutiilor publice. De asemenea, ei pot nominaliza si vota institutiile care nu se regasesc in lista de evaluare si pot lasa comentarii.

Rezultatele evaluarii vor fi facute publice in 24 mai, iar in 25 mai va avea loc o dezbatere publica pe tema rezultatelor si a modului in care pot fi imbunatatite serviciile institutiilor publice.

Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj a fost infiintata in 2004 si numara in prezent 70 de femei antreprenori, sau care au  functii de conducere in diferite societati, sau activeaza ca medici, profesori, psihologi, juristi si in alte profesii liberale. Organizatia se implica activ in bunastarea comunitatii clujene prin implementarea de proiecte sociale, educationale si culturale.

AFA Cluj este membra a Coalitiei Asociatiei Femeilor de Afaceri (CAFA) din Romania si partener strategic al Center for International Private Enterprise, Centrul de Afaceri Transilvania, Asociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj si AIDDA Toscana. AFA Cluj este o asociatie neguvernamentala, apolitica si non-profit.

Comentarii Facebook