Un înger de fetiță din Cluj-Napoca are nevoie de sânge. Diagnosticul pus de medici este crunt


O fetiță din Cluj, ”un sufletel pur și vesel”, are nevoie de sânge de urgență, după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă.

După îndelungi cercetări și analize avem în sfarsit un diagnostic: leucemie acuta mieloblastica.

Da, ati citit bine. 

Avand in vedere ca vom avea nevoie de multe transfuzii de sange si fiind într-o perioada cu mare necesar de sange oricum (la Centrul Regional  de transfuzie Cluj str Nicolae Bălcescu nr. 18 se fac recoltarile) mergeți sa donati sange indiferent ce grupa sanguina aveți pentru Balog Eva, care e internată la Clinica Pediatrie 2. Sa precizati numele și clinica unde e internată.

Fac un apel umanitar de implicare a întregii comunități în care sa mergem sa donam sange pentru acest sufletel pur și vesel care este o luptătoare și vrea sa fie aici printre noi.

Tratamentul pe care îl va urma Eva va începe cât mai repede

E important acum pentru noi ca familie sa ne linistim după aceste vești, însă timpul este scurt si luni ne internam pentru pregatirea Evei de primul bloc de chimioterapie.

Nu știm încă ce vom face si încotro… dar Eva e aici și vrea sa fie veselă si sa dea pupici in continuare.

Întrebare: Credeți ca ar fi util sa fac un event cu tema aceasta ca sa mobilizez mai multă lume? Nevoia de sange este oricum si ceea ce nu va folosi pentru Eva vor folosi alti pacienti, asa ca am face un bine mai multor pacienți.

Luni începem si doctorul ne-a recomandat sa rugam prietenii si apropiații sa mearga sa doneze. Eu va scriu aici, si va rog sa mergeti sa donati.

Așa ca dacă ai văzut aceasta postare, ești din Cluj, si vrei sa faci o fapta buna poti merge sa donezi sange. 

Așa ca va rog din suflet, dați share, like, save post pe toate canalele si nu doar atat, faceți ceva in plus: dupa ce ati dat share, puneti alarma de dimineata luni, si mergeți de la 7:30 sa donati. 

Luni este 21 martie- ziua internațională a sindromului down, si o zi speciala in care in comunitatea asta din care fac parte va rog sa sărbătoriți împreună cu mine donand sange. 

We stay strong, cum am fost mereu, chiar dacă am sufletul rupt in bucatele, zilele astea le adun, le pun la loc si privesc cu mandrie ca suntem as we are”, a scris mama fetiței.

Comentarii Facebook