Tratament COVID-19 - Flavia Groșan - Tratamentul pentru COVID al Flaviei Groșan cu Ventolin și Flixotide


Flavia Groșan a prezentat tratamentul COVID-19 pe care îl folosește și are succes.

Tratament COVID-19 - Flavia Groșan: Regina este Ventolin, regele este Flixotide

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide”, a spus medicul Flavia Groșan.

Tratament COVID-19 - Flavia Groșan: Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu nu concep pneumologia fără Ventolin.

Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!”, a mai adăugat aceasta, în exclusivitate pentru Antena3.

Tratament COVID-19 - Flavia Groșan: Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa

În ciuda isteriei care s-a declanșat odată cu apariția noului coronavirus, Flavia Groșan susține că acest virus este mai puternic, cu reacții mai violente, dar cu toate acestea, el se tratează asemeni unei răceli mai puternice. Un aspect important în tratarea Covidului-19 este intervenirea rapidă cu medicamente, încă din primele ore ale declanșării infecției.

Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale.

Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta”, a mai spus medicul Flavia Groșan.


Comentarii Facebook