Târg caritabil pe platoul Cluj Arena. Se adună fonduri pentru un tratament care costă 2,1 milioane de dolari


”Asociația pentru Micuțul Noel” organizează sâmbătă 7 august, între orele 10-20 și duminică 8 august 2021, între orele 10-18, pe platoul Cluj Arena, cel mai de succes târg caritabil al orașului: ”Târg caritabil pentru Miruna SMA-1”.

”Asociația pentru Micuțul Noel” a reușit, începând din noiembrie  2019, să adune impresionanta sumă de 7,7 milioane de dolari cu scopul de a asigura tratamentul unor copii ce suferă de amiotrofie spinală musculară de tip 1 (SMA-1). Tratamentul disponibil pentru această boală, Zolgensma, costă 2,1 milioane de dolari și nu este decontat de statul roman. Singura șansă pentru acești copii o reprezintă oamenii de bine care sunt dispuși să doneze o sumă oricât de mică pentru această cauză. Acum fondurile adunate de asociație vor asigura tratamentul pentru Miruna Bejan.

La Cluj va avea loc cel de-al 5-lea târg organizat de câțiva voluntari din cadrul asociației. Veți găsi o mulțime de obiecte donate de clujeni, care așteaptă să fie cumpărate: jucării, haine, cărți, obiecte de uz casnic, alimente de la producători locali, accesorii și multe altele.

Citește AICI povestea Mirunei.

Comentarii Facebook