”SALVEAZĂ UN SALVATOR!!” - Un cadrul medical are nevoie de ajutor pentru a-i fi salvată viața


Un tânăr asistent medical de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov are nevoie de ajutor financiar pentru a avea o șansă la viață.

Dacă într-o zi ai afla că singura ta șansă de a-ți continua viața, este transplantul, ce ai face?

El este IOAN-TĂTARU CEZAR, colegul nostru, care a devenit peste noapte din cadru medical - pacient. A simțit pe pielea lui cum e să primești o veste cumplită, care-ți schimbă radical viața... cum tehnologia, implicarea sau toate cunoștințele medicale sunt in zadar atunci când propriul corp nu mai are suficiente resurse pentru a lupta”, spun colegii acestuia.

Rinichii lui și-au pierdut aproape complet capacitatea de a funcționa. Cu un diagnostic de ”Boală cronică renală, stadiul V, fază terminală”, iar singura sa variantă de a putea duce din nou o viață normală este transplantul renal.

Cezar a oferit atenție medicală multor pacienți, chiar și celor care s-au luptat cu Covid19 în secțiile de terapie intensiva... Astăzi el este cel care are nevoie de această atenție... O atenție care costă... Fizic, psihic dar și financiar...iar pentru el șansa la o viață normală costă acum 30.000 de euro.

Apelăm pe această cale la bunăvoința celor care doresc sa ajute printr-un gest mic, dar imens pentru cel ce are nevoie de el, prin donații în următoarele conturi deschise la BRD  pe numele IOAN TĂTARU CEZAR GEORGE. 

CONT CURENT RON

RO17 BRDE 441S V948 6918 4410

CONT CURENT EURO

RO29 BRDE 080S V034 0793 0800

TRANSFER REVOLUT

@iondanm2uc

Comentarii Facebook