Rezidențiat 2023: Cele 197 de locuri și posturi rămase libere, pot fi ocupate de candidații care au obținut punctaje de promovare la sesiunea din mai


Ministerul Sănătății a anunțat că cele 197 de locuri și posturi care au rămas libere în urma examenului de intrare în Rezidențiat din luna noiembrie, pot fi ocupate de candidați care au obținut punctaje de promovare în sesiunea din mai 2023. 

Solicitanții pot depune direct sau prin poștă cererile, în intervalul 15-29 decembrie, iar redistribuirea se va desfășura în data de 30 ianuarie 2024.

"Pentru a asigura alegerea posturilor rămase neocupate la concursul de rezidenţiat din noiembrie 2023, Ministerul Sănătăţii organizează redistribuirea acestora, conform prevederilor legale, pentru candidaţii care au obţinut punctaj de promovare în sesiunea din mai 2023.

Este vorba în special de posturi din specialităţi deficitare (medicină de familie, medicină de urgenţă, chirurgie generală), care pot fi ocupate în ordinea descrescătoare a punctajului, de către candidaţii care au obţinut punctajul minim de promovare în sesiunea suplimentară de rezidenţiat din luna mai, în domeniul Medicină", a transmis, joi, Ministerul Sănătății.

La Cluj, au rămas 5 locuri neocupate, câte două la Chirurgie Toracică, respectiv Chirurgie Pediatrică și unul la specialitatea Chirurgie Orală și Maxo- Facială. 

Aproape 200 de locuri și posturi au rămas neocupate în urma concursului de Rezidențiat de anul acesta. La Cluj, au rămas neocupate 5 locuri - FOTO


988eb29b7c4b66cc7635e99649c5c6af.jpg

Comentarii Facebook