Miercuri 24 Aprilie

Rețeaua Clinicile dentare Dr. Leahu oferă gratuitate la tratamente stomatologice pentru angajații companiilor din programul Second Opinion


Rețeaua Clinicile dentare Dr. Leahu oferă gratuitate angajaților companiilor înscrise în programul Second Opinion pentru consultații, radiografii și planul de tratament. Una dintre companiile care fac parte din acest program este Banca Transilvania.

Informarea corectă și completă a pacientului este baza practicii medicale. Acesta are dreptul să aleagă tratamentul pe care îl va urma și pentru aceasta își dă consimțământul informat. A doua opinie vine și clarifică de multe ori situații în care a primit deja o recomandare sau o soluție. Cu ajutorul echipei găsim soluții potrivite pacientului”, explică  Dr. Ionuț Leahu, Fondator si CEO Clinicile dentare Dr. Leahu, medic stomatolog - competență implantologie orală.

La Banca Transilvania punem mare accent pe prevenție în ceea ce privește sănătatea echipei. Așa s-a născut ideea completării beneficiilor cu acest serviciu destinat îngrijirii dentare, oferit de Rețeaua Clinicile Dr. Leahu. Credem că accesul la a doua opinie medicală conferă siguranță și confort emoțional prin contribuția la un diagnostic precis și un tratament corect”, subliniază Nevenca Doca, Director Executiv Senior Resurse Umane, Banca Transilvania.

Cazurile în care este binevenită a doua opinie medicală sunt următoarele: implantul dentar, tratamentul de refacere a danturii, aparatul dentar, fațete dentare și tratamentul bolii parodontale. 

Pachetul de beneficii pentru cei peste 9.000 de angajați ai Băncii Transilvania cuprinde tichete de masă, abonamente la servicii medicale, asigurare de sănătate, bonusuri și prime de performanță, pensie privată, primă de vacanță, burse MBA, dar și discount-uri la zeci de parteneri care acoperă foarte multe servicii.  


Comentarii Facebook