REGINA MARIA a inaugurat cea mai mare şi modernă policlinică din Cluj - Policlinica Eremia Grigorescu. Investiția e uriașă - VIDEO


Reţeaua de sănătate REGINA MARIA a inaugurat cea mai mare şi mai modernă policlinică din Cluj - Policlinica Eremia Grigorescu, printr-o investiţie de aproximativ 4,5 milioane de euro, într-un efort susţinut de a-şi întări poziţia de lider în furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate în regiune. Astfel, începând cu luna septembrie Policlinica E. Grigorescu aduce sub acelaşi acoperiş serviciile medicale furnizate anterior în Policlinicile Pasteur şi Muzeului.

Policlinica Eremia Grigorescu este o investiţie strategică ce vizează consolidarea și dezvoltarea echipei medicale multidisciplinare din Cluj, simplificând totodată şi circuitului interdisciplinar pentru pacienţii cu patologii complexe. Totul într-un spaţiu nou, cu infrastructura şi condiţii ultramoderne. Regina Maria iubeşte Clujul, iar acest lucru se traduce prin mai mult de 1.000 de angajaţi şi colaboratori care deservesc anual peste 100.000 de pacienţi unici şi peste 70.000 de abonaţi. Responsabilitatea rolului de lider în calitatea serviciilor oferite pacienţilor noştri ne obligă să evoluăm constant şi să ne dedicăm oferim de îngrijiri medicale accesibile şi eficiente pentru comunitatea noastră”, a declarat Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate REGINA MARIA.

0098_Deschidere Pol Grigorescu_ 2023.10.13 - NYC_0803 © Nicu Cherciu.jpg

În cei 2.000 de mp, Policlinica E. Grigorescu acomodează 45 de cabinete care acoperă 40 de specialităţi medicale diferite, având capacitatea de a le oferi pacienţilor acces la investigaţii complexe, multe dintre ele cu posibilitate de decontare prin CAS. Peste 150 de medici îşi pun priceperea şi experienţa în beneficiul celor aproximativ 550 de pacienţi care zi de zi accesează servicii medicale în locaţie. 

Policlinica E. Grigorescu reuneşte Centrul de Expertiză în Nutriţie şi Obezitate (C.E.N.O.) - inaugurat în primăvara lui 2023; Centrul pentru Sănătatea Cuplului şi Centrul de Hematologie Oncologică. De asemenea, pacienţii vor găsi aici şi Centrul de Endometrioză, dar şi Centrul de Menopauză şi Anti-aging. 

Policlinica E. Grigorescu este o dovadă în plus o angajamentului nostru de o oferi pacienţilor din Cluj şi din regiune acces la îngrijiri medicale de vârf şi de o îmbunătăţi experienţa acestora în cadrul clinicilor noastre. De asemenea, relocarea celor două policlinici - Pasteur şi Muzeului - precum şi asigurarea unei capacități suplimentare în nouă locaţie ne va permite să răspundem adresabilității în continuă creştere o comunităţii din Cluj-Napoca”, susţine Marius Moldovan, Directorul Campusului Medical Regina Maria Cluj.

0002_Deschidere Pol Grigorescu_ 2023.10.13 - NIC_9883 © Nicu Cherciu.jpg

Investiţiile din ultimii ani realizate de Reţeaua de sănătate REGINA MARIA în infrastructura medicală din Cluj se ridică la peste 30 de milioane de euro, în scopul dezvoltării unui ecosistem medical complet pentru pacienţii din întreaga regiune centrală a României. Policlinica E. Grigorescu şi-a deschis încă din luna septembrie porţile pentru toţi pacienţii din Ardeal şi oferă servicii clinice complete. Aceasta funcţionează în Str. lancu de Hunedoara nr 32, Cluj.

Comentarii Facebook