Miercuri 24 Aprilie

Rectorul UMF Cluj, la începutul anului universitar: ”Sunteți studenții celei mai bune universități din țara noastră”


Rectorul UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, prof. dr. Anca Dana Buzoianu, le-a vorbit studenților la începutul anului universitar.

Dragi colegi, stimați invitați, dragi studenți și dragi părinți care ne urmăriți online, vă urez bun venit la ceremonia de deschidere a noului an universitar 2022-2023 și vă mulțumesc că ne-ați onorat cu prezența la invitația noastră. De mai bine de 100 de ani, Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca își îndeplinește datoria formând zeci de generații de medici, farmaciști, dăruiți profesiunii alese. Suntem astăzi, aici, în fața unui nou început.

O nouă generație de tineri se pregătește să înceapă lungul drum și drumul greu, dar atât de frumos, al profesiunilor dedicate sănătății. Dragi tineri colegi, în primul rând vă felicit din toată inima pentru alegerea făcută, pentru munca deosebită pe care ați depus-o ca să ajungeți astăzi aici și, mai ales, vă felicit pentru că faceți parte din elită. Sunteți studenții celei mai bune universități de medicină și farmacie din țara noastră. Numele nostru este un brand al orașului, al Clujului, iar modul în care acest nume este perceput de comunitatea noastră este rezultatul anilor de eforturi și dăruire ale profesorilor și, totodată, ale absolvenților noștri și studenților școlii de medicină clujene”, a spus Buzoianu.


Comentarii Facebook