Paște 2021 Cluj: Care sunt centrele care preiau urgențele minore de Paște. Pentru problemele majore trebuie mers la UPU


Paște 2021 Cluj: În perioada Sărbătorilor Pascale, respectiv 30 aprilie 2021 - 03 mai 2021, cazurile grave sunt preluate de Unitățile de Preluare a Urgențelor, iar cazurilor minore de centrele de permanență.

Paște 2021 Cluj - Urgențele majore sunt preluate de Serviciile UPU

În Municipiul Cluj-Napoca, pentru populaţia adultă urgenţele medico-chirurgicale se vor adresa Unităţii de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5, iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, strada Moţilor nr. 68.

În teritoriul Judeţului Cluj, respectiv în Municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Oraşul Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin Compartimentele de Primiri Urgenţe şi Camerele de Gardă ale spitalelor.

Paște 2021 Cluj -  Urgențele minore sunt reluate de centrele de permanență

De asemenea, pentru urgenţe minore, populaţia se poate adresa la Centrele de Permanenţă care funcţionează în zilele de sărbători legale în program permanent, 24 ore:

 -  Cluj Napoca, str. Băiţa nr. 9 

 -  Cluj-Napoca, str. Horea nr. 78

 -  Turda, Calea Victoriei nr. 7C

 -  Mociu, str. Principală nr.88 

Paște 2021 Cluj - Urgențele stoma sunt deservite de Spitalul Clinic Județean

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulţi şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Municipiul Cluj-Napoca, la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5.

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112.

Comentarii Facebook