O tânără doctoriță are nevoie de DONAȚII, după un accident suferit departe de România: ”Operațiile vin cu o serie de costuri foarte mari!”


O tânără doctoriță din Sibiu, mama unui copil, a suferit un grav accident în Indonezia, în timpul unei vacanțe, iar acum este în comă și are nevoie de orice ajutor posibil.

Pe Nora o cunosc încă de cand era studenta. Între timp, Nora a devenit soție, tânără mamă și medic endocrinolog. Munca ei de zi cu zi e să ajute oameni să-și recapete sănătatea. Și acum luptă pentru propria-i sănătate. Și are nevoie de ajutorul oamenilor în serviciul cărora muncește în fiecare zi.

Nora a fost victima unui accident groaznic, care a furat deja, din păcate, viața unui alt tânăr. Accidentul s-a petrecut în Indonezia, unde Nora a fost spitalizată și supusă deja unor intervenții chirurgicale. Acestea au stabilizat-o și i-au oferit șansa să lupte mai departe, dar lupta e lungă. Va mai fi nevoie de o serie de intervenții chirugicale și de ingrijiri medicale în aceeași țară, îngrijiri care - după cum oricine își poate imagina vin cu o serie de costuri asociate foarte mari. 

Dacă aveți posibilitatea să oferiți o mână de ajutor, sper sa donați. Orice suma ajută. Vă mulțumesc!”, a relatat un apropiat al medicului din Sibiu, medic în Cluj-Napoca.

Nora a fost implicată zilele trecute într-un accident de circulatie major pe insula Lombok, iar acum se lupta pentru viața ei. Momentan este în coma și cu multiple fracturi.

Ea este medic endocrinolog si are un copil mic, mai spun colegii ei. 

AICI se poate DONA!

Comentarii Facebook