Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit care este cel mai nociv aliment pentru piele: ,,Toate procesele de îmbătrânire se accentuează”


Un aliment comun, pe care toți românii îl au în bucătărie cauzează îmbătrânirea prematură a pielii, dezvăluie medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Este vorba de banalul zahăr, produs care se ascunde în extrem de multe preparate. 

“E unul singur și este dușmanul tinereții și al pielii, anume zahărul. După soare, apropo de fetele cărora le place să fie bronzate, da, soarele distruge grav pielea, zahărul este acest agent de ruginire din interior. Zahărul crește stresul oxidativ la nivelul celulelor, iar atunci când este prezent în sistem ruginim, toate procesele de îmbătrânire se accentuează.”, a explicat nutriționista.

Mihaela Bilic recomandă să folosim acest aliment în cantități reduse, exact ca pe un condiment.

,,Sfatul meu este să îl scoateți din alimentație și să îl consumați precum sarea, presărat, ca un condiment. Altfel, în prezența zahărului, indiferent ce mâncăm, tot rău va fi! Culmea, cu cât viața are mai puțin zahăr, cu atât e mai multă tinerețe și pielea beneficiază de lipsa lui!”, a declarat Mihaela Bilic, pentru ego.ro.



Comentarii Facebook