Miercuri 6 Decembrie

Începe vaccinarea cu doza a 4-a de vaccin anti-COVID. Cei care nu au medic de familie pot merge la orice cabinet


Astăzi începe vaccinarea cu doza a 4-a de vaccin anti-COVID. De astăzi, toți cei care au peste 18 ani pot merge în centrele existente și în cabinetele medicilor de familie pentru a cere să se vaccineze cu doza 4. Cei care nu au medic de familie pot merge la oricare cabinet care deține vaccinuri anti-COVID.

Doza a 4-a este recomandată în special celor care au peste 60 de ani și pacienților cu diverse afecțiuni oncologice. Se tot vorbește însă de riscul apariției unui nou val în toamnă. Niciun specialist nu exclude acest lucru, însă lucrurile ar putea fi grave doar în cazul în care o sa apară o nouă tulpină periculoasă, spune Ministerul Sănătății, citat de Antena 3. 

Noile vaccinuri ar trebui sa fie adaptate și se lucrează deja la acest lucru. Și România va primi vaccinuri adaptate dacă se va întâmpla asta.  De astăzi însă toți cei care au peste 18 ani, pot merge în centrele existente și în cabinetele medicilor de familie pentru a cere doza 4. Cei care nu au medic de familie pot merge la oricare cabinet care are vaccinuri anti-COVID. 

Comentarii Facebook