FOTO - Alertă alimentară! Două loturi de figurine din ciocolată, retrase din magazinele Cora, după ce s-au găsit urme de plastic în compoziția acestora


Două loturi de figurine de ciocolată au fost retrase din magazinele Cora din țară. Autoritățile au alertat comercianții și le-au transmis de urgență că ciocolata în cauză este contaminată cu bucăți de plastic. 

Două loturi de figurine de ciocolată cu lapte au fost retrase de la comercializare din magazinele Cora, întrucât există suspiciuni de contaminare a lor cu bucăți de plastic, a comunicat Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). SC Firenze Com SRL a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a unor loturi de figurine de Crăciun din ciocalată fină cu lapte, produse de Heilemann & Viba, Germania. Figurinele retrase au 100 de grame, respectiv 10 grame.

Vă informăm că în urma unei suspiciuni de contaminare cu corp străin plastic SC Firenze Com SRL a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului”, au transmis aceștia. 

cioco ansva.jpg

Informații utile despre produs

  • Nume produs pe etichetă: Figurine de Crăciun din ciocalata fina cu lapte
  • Producător: Heilemann & Viba, Germania
  • Gramaj : 100g/ 10g
  • Nr lot/ Cod de bare : 17.05.2023/4006574007199; 11.05.2023/4006574007182;
  • Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul:  Posibilă prezență bucăți mici de plastic în produs.

Ce măsuri trebuie luate de către consumatori

Persoanele care au cumpărat aceste produse, vândute în hipermarketurile Cora, trebuie să nu le consume şi să le returneze magazinului până în 10 februarie, în baza bonului fiscal.

În cazul in care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să il returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat până pe 10.02.2023, în baza bonului fiscal. Ne cerem scuze pentru eventualele înconveniente cauzate de acest incident”, a transmis ANSVSA.


Comentarii Facebook