Cunoscuta handbalistă Ana Maria Șomoi are nevoie de ajutorul pentru fiica ei


Handbalista Ana Maria Șomoi are nevoie de sprijin și ajutor pentru fiica ei de 13 ani, care se luptă cu o boală nemiloasă.

Andreea Maria Șomoi (13 ani), fetița cunoscutei handbaliste este internată la Cluj-Napoca, unde se luptă cu o boală nemiloasă - leucemie. Fetița are nevoie de sânge, trombociti și plasmă.

Cei care doresc pot dona și la Centrul de Transfuzii Sanguine din Zalău, Cluj-Napoca sau oriunde în țară, dar să menționeze numele Șomoi Andreea Maria. Se poate dona orice grupă de sânge, doar să fie specificat numele fetiței.

Suntem cu fetița internați la Cluj. Cei care vor să ne ajute pot dona sânge, trombociti și plasmă. Se poate dona orice grupă de sânge, doar să se menționeze numele fetiței”, spune Ana Maria Șomoi.

Ana Maria Șomoi este o fostă jucătoare de handbal, componentă a echipei României care a câștigat medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005, desfășurat în Rusia. Ana Maria Șomoi a evoluat pe postul de pivot, iar ultimul club la care a fost legitimată înainte de retragerea din activitate a fost HC Zalău. 

Între 2005 și 2007, Șomoi a evoluat inclusiv în Ungaria, la celebra echipă  Győri ETO Kézilabda Club, avându-le printre colege pe Aurelia Brădeanu, Simona Gogîrlă sau Simona Spiridon. Împreună cu echipa din Győr, Ana Maria Șomoi a câștigat, în 2006, medalia de aur în Liga Feminină Ungară și Cupa Ungariei.

Ana Maria Șomoi a jucat pentru selecționata națională a României în 58 de partide, în care a înscris 80 de goluri. Ea este căsătorită cu Gabriel Șomoi, fost voleibalist la Zalău, scrie salajulliber.ro.

Comentarii Facebook